20-10-05

De Lijn

Vorige week had ik een auditie voor een reclamefilmpje voor vervoersmaatschappij "de Lijn".
Een beperkt aantal acteurs/actrices werden voor de 3 rollen uitgenodigd.
Het had een ludieke inhoud en ik deed wat gevraagd werd.
Omdat ik zag wat de anderen deden had ik er goede hoop op, niet dat ik zoveel beter was, maar omdat ze zich niet echt inleefden, ze hadden er net geen zin in. Ieder z’n methode natuurlijk.

Toch kreeg ik de telefoon die de meeste wel krijgen die in deze business zitten, je bent er niet bij, sorry.
Het castingbureau zelf treft geen schuld, het is de klant die uiteindelijk beslist, of deze keuzes weloverwogen zijn weet ik niet, maar soit !
Toch een bittere pil om te slikken, wetende dat er zo maar € 750 aan je neus voorbij gaat.

Ach ja ik geef grif toe dat ik reclame enkel en alleen doe voor het geld, of je nu talent hebt of niet zijn het toch enkel maar de looks die primeren !
Daarom gaat m’n voorkeur uit naar het echte acteren, het in een ander personage kruipen.
Ik mag en kan zeggen dat ik een zekere dosis talent bezit, anders had ik nog ziet zo ver gestaan desondanks ik maar een amateur ben

Volgende keer beter dan maar, maar voor een reclame voor waspoeder hoeven ze mij niet te bellen hoor, ze mogen er nog €2000 voor geven !

Deze avond weer repetitie, nog 4 taferelen en het volledige stuk staat op poten, ik zal weer niet veel tijd hebben om te "socializen" want ik sta constant op scéne.
Het is amusement, echt ideaal om de stress van de grauwe grijze werkdag van je af te zetten en volledig op te gaan in de rol ! WC-rol of keuken-rol ? Als het maar een groot absorbtie vermogen heeft om al die zinnetjes op te nemen, misschen toch maar een keuken-rol ;o)


09:11 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.