30-12-05

byebye 2005 !

Voor de meeste mensen is het vandaag de laatste werkdag van 2005.
Ik verdwijn eventjes uit blogland want we gaan de zuiverste vorm van escapisme ondergaan in onze geliefde Ardennen.
Hoe beter om het nieuwe jaar te starten dan met een week verlof ! :o))

Dank aan alle "fans" die de moeite hebben genomen om af en toe eens te komen lezen.
Hopelijk brengt 2006 me enkele spannende opdrachten waarover ik dan weer wat kan schrijven, of is het typen ?

Gelukkig Nieuwjaar !


10:01 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

29-12-05

Wedstrijd E.R.

Weinigen zullen het voorhoofd fronsen bij het horen van E.R. (Emergency Room). Al was het maar dat deze term vrij ingeburgerd is bij het kijken naar een film of documentaire.
Vertaling van E.R. = Spoed. Ook hier weer zal het belletje van herkenning rinkelen.
Al was het maar dat sommigen bij het horen van de term "Spoed" de koude daver op het lijf krijgen omwille van de gepaard gaande paniekerige visioenen van een ziekenhuis.
Anderen zullen dan weer denken aan één of andere dramaserie hier op de buis.
Voila we zijn er, het gaat inderdaad over een drama reeks hier op de buis echter niet over de Vlaamse versie, maar de Amerikaanse.

Okay, allemaal juist maar wat heeft dit nu te maken met de hobby ?
Geduld daar komen we dadelijk toe…

Naast het feit dat m'n vrouw als ik fan zijn van de reeks vanbij het prille begin toen zelf George Clooney nog het mooie weer mocht maken, nog niet echt hobby-gerelateerd.
Maaaar enkele weken geleden kwam er een wedstrijd op de proppen in samenwerking met Kanaal 2 en Humo.
Er is een "gastrol" te winnen in die succesvolle ziekenhuisserie ! Yiiiihaaaaaa
Nu heb ik wel enkele bedenkingen bij de term "gastrol", ik mijn woordenboek betekent dit daadwerkelijk een rol met betekenis, met andere woorden, een personage die naast zinnen mag prevelen ook daadwerkelijk moet acteren !
Gaat het hier om een beetje misleiding ? Vreesden ze voor een ontoereikend deelnemersaantal mochten ze de zin: "Win een figurantenrol in E.R." gehanteerd hebben ?
Misschien ben ik nu weer aan het muggenziften, maar juist is juist !

Toch heb ik me laten verleiden tot deelname, want naast de kans (volgens mij uniek in een mensenleven) om een reis met partner richting L.A. te winnen, mag je daadwerkelijk meedraaien op de set.
Laat dit nu wel een stokpaardje zijn van me, een set mogen bezoeken in de bakermat van de soaps, series, films, enz…

Opzet van de wedstrijd is vrij eenvoudig: neem een foto van jezelf in dokter - patiënt of verplegingspersonage, upload de foto naar een site en afwachten of je erbij bent.
Ik had enkele scenario's in het hoofd om enkele ludieke foto's te maken, onder het mom "van als het in het oog springt maak je misschien meer kans".
Ik had leuke opstellingen in gedacht en dat zouden we eens vlug regelen ! Waaide die gedachten me eventjes ongemeen hard tegen de schenen.
De ziekenhuizen waar ik, met volledig gedetailleerd draaiboek heenging, waren niet te vinden om eventjes een klein lokaal dat een typische ziekenhuissfeer uitademt ter beschikking te stellen. Gedverdegedver….
Eén ziekenhuis vond het zelf niet nodig om me op de hoogte te brengen van hun beslissing, ik mocht dan nog eens zelf bellen na dagen tijd te hebben verloren ! Nog meer Gedverdegedver ….
Dan maar een ander scenario uitdenken en m'n huisarts gecontacteerd, ook daar nul op het rekest ! Hij was vol begrip maar blijkbaar zijn ze gebonden door de orde van geneesheren die tal van regels oplegt.
Allemaal best begrijpbaar, maar toch weer gedverdegedverdegedver…
Als je ziet dat er reeds foto's clandestien werden genomen in een ziekenhuis heb je zo iets van: Als je het eerlijk wil doen krijg je het deksel op de neus !
Dus verder met de zoektocht en alweer een ander scenario uitgedacht want de deadline is 31 december en in deze periode van het jaar zijn er veel mensen met verlof of draaien ze op zondagsbezetting, enz… veel tijd en alternatieven had ik niet.
M'n laatste poging voor ik forfait ging geven, was de brandweer !
Waarom forfait ? Ik ben een persoon met die instelling ofwel voer ik uit zoals ik het in m'n hoofd heb ofwel niet, want zomaar een nietszeggende foto nemen is niet aan mij besteed !
Enfin ik ging naar de brandweer omdat die tenslotte over ziekenwagens beschikken en dat leunt toch ook dicht tegen een ziekenhuissfeer aan.
De onderluitenant van dienst, toevallig iemand die ik nog kende van vroeger, aanhoorde m'n noodkreet om aan de behoefte van het mediacircus deel te nemen en zag er niet echt een probleem in.
Zolang ik maar de foto zo opstelde dat het eender waar kon genomen zijn en er geen onomstootbare bewijzen tegen hen konden worden gevonden wegens verdoken propaganda ;o) !
J-P L. zou z'n ploeg verwittigen en ons toestemming verlenen ! Dus de "kalvarietocht" kent dan toch een goede afloop.
Honorabel als brandweerlieden zijn, had hij woord gehouden, gisterenavond zonder problemen het heiligdom van de brandweer mogen betreden.
Ik had V. uitgenodigd om "slachtoffer" te spelen dat heeft ze met veel bravoure gedaan, zoals het een echte actrice betaamt !
Maar ook een dikke vette pluim voor de brandweerlieden die alle apparatuur beschikbaar wou stellen, zelf in die mate dat we hun enthousiasme moesten temperen.
Naast een leuke fotoshoot kregen we ook nog massa's informatie over de werking van de ziekenwagen en hoe het er allemaal aan toe gaat.
Zelden iemand in loondienst zo passioneel horen praten over z'n beroep !

Ik durf zeggen dat we toffe foto's hebben gemaakt die de realiteit benaderen, mede dank zij de professionele uitleg van de brandweerlieden.
Nu maar hopen dat ik bij de 50 beste inzendingen terecht kom, dan mag ik naar de 2de ronde.

Wordt vervolgd...09:52 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-12-05

Buikgevoel !

Het moet niet altijd het leven op de set zijn dat belicht wordt er mag ook iets gezegd worden over de activiteiten tijdens de pauze.
Gisteren had ik het 2de luik van de opnames voor Zone Stad, het waren laatavond opnames.
Er was een break voorzien en we gingen met de volledige crew gaan eten. Oorspronkelijk was er een ander restaurant gepland, maar die kon blijkbaar de vraag voor 13 personen niet aan ????????
Dus een alternatief werd gezocht en gevonden in het Marokkaanse restaurant "Fez" die wel bereidt bleek te zijn nog 13 stoelen bijéén te schuiven en de kookvuren aan te wakkeren !
Als leuk aperitief, of noem het ook "hongeropwekker" klonk er plots luide typische Marokkaanse muziek door de luidsprekers en kwam er een meer dan bevallige deerne ons amuseren met haar buikdans kunsten.
Zoals de traditie het voorziet had deze flexibele meid weinig om het lichaam, kwestie van de honger op te wekken hé !
Alhoewel het mooi was om te aanschouwen, had ik toch liever een wulpse Marokkaanse met donker haar en fonkelende ogen aan het werk gezien.
Het blonde meisje met bleke huid danste warempel fantastisch, maar paste toch niet 100% in het kader van het restaurant. Niet dat dit ons tegenhield om met volle teugen te genieten, tenslotte was ze daar om de honger op te wekken, hé !
Sommigen onder ons mochten haar nog wat van dichter begluren toen ze uitgenodigd werden door de blonde buikwervelwind om mee te dansen en zich daardoor in feite onsterfelijk belachelijk te maken voor het volledige restaurant, maar dan kon de pret niet drukken.
Ideale manier om de aandacht wat af te leiden dat een GOEDBEREIDDE Tagine wat tijd vraagt.
Na het aangapen van de blanke buikdanseres was het tijd om de aandacht te vestigen op een ander lekker stuk vlees, dat door de opgewekte honger werd verslonden en smaken dat het deed !

Zo zie je maar dat er soms evenveel te beleven valt naast al op de set !


09:56 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-12-05

Update interview


Luister hier naar het interview afgenomen door Radio 2 tijdens de auditie van Ex-Drummer
Let op onverstaanbare woorden in het West Vlaams zonder ondertiteling !!!


20:38 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Het doek is gevallen

Nu is het toneeljaar 2005 afgelopen, gisterenavond was het de traditionele "Knabbel en Babbel" avond die telkens volgt na een productie.
Je moet er geen decadente bacchanale schranspartij bij voorstellen waarbij we al liggend op kussens gevoederd worden door de muzen.
Maar een gezellig onderonsje waar er tal van lekkere hapjes kunnen doorgespoeld worden al dan niet door vocht van een hoge gisting.
Zo'n avond zet definitief een punt, je gaat nog even in de duistere toneelzaal waar de tafels alweer werden gedekt voor een ander evenement.
De stilte pakt je in met z'n duistere geluid van het niets, het podium is leeg, geen gelach, geen applaus, alleen stilte en duisternis, het is voorbij.
DANK AAN ALLE COLLEGA ACTEURS VOOR FANTASTISCHE VOORSTELLINGEN EN SAMENWERKING !!!!

Waarschijnlijk zal het hier nu wat rustiger worden maar van het moment dat er iets te vertellen valt zal je het hier als eerste lezen.
Want in het verschiet liggen enkele projecten, zo is het afwachten wat de uitslag zal zijn van de casting van Ex-Drummer,
De wedstrijd van kanaal 2 om een gastrol te winnen in de succesvolle Amerikaanse serie E.R.
En het filmproject "The Last Inquisitors"

Alvast Prettige Feesten iedereen !

12:11 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-12-05

Leuke casting !

Ik kwam naar aanleiding van de casting afgelopen zaterdag in de zondagseditie van  Het Nieuwsblad, klik hier om het artikel te zien.
Ik werd ook nog uitvoerig geïnterviewd door Radio 2, regionale afdeling.
Ik probeer het wel te pakken te krijgen om hier ook een linkje te geven.

Vrijdag 16/12/2005 was de allerlaatste toneelvoorstelling en ook deze was opnieuw een succes !
Enerzijds is het een opluchting dat het gedaan is zodat er dan niets meer verkeerd kan gaan. Maar anderzijds komt er ook wel een beetje het spreekwoordelijke "zwarte gat". Dit is geen analogie met één of andere anderskleurige bevolkingsgroep maar, gewoon een soort van leegte die er plots is na de drukte en de regelmaat van het bezig zijn !
Maar het valt in een periode waar er genoeg andere dingen te doen zijn naar aanleiding van de feestdagen, dus zal het gemis niet zo zwaar zijn.
Ik zei het reeds het is een haat/liefde verhouding, maar toch primeert de liefde !

Zaterdag was er dus de casting voor de film "Ex-Drummer", het was de eerste keer bij mijn weten dat er zo'n persbelangstelling was. Was het nu omdat de oproep voor zonderlingen de nieuwsgierigheid van de journalisten prikkelde of omdat het hier een boek van Herman Brusselmans betrof, wie zal het zeggen.
Ik heb me alvast reuze geamuseerd, er werd mij gevraagd me in te leven voor de rol van "ruig volk" op het moment ik de afspraak vastlegde met het castingbureau.
Dus heb ik alle registers opengetrokken om een soort van anarchistisch figuur met een "fuck-the-world" attitude te creëren. Ik had er de grootste lol in, m'n vrouw had zelfs een hanenkam in m'n haar geschoren !
Maar de reacties van de mensen die me quasi angstig bekeken vond ik zo grappig. Ik zat in m'n rol en keek ze uitdagend terug aan, waardoor hun blik vlug afgewend werd. Je kan nooit weten wat die ruige pseudo gothic freak plots in z'n hoofd haalt. Dat zag je ze denken ! Maar ik had soms moeite om me serieus te houden, ze zouden het eens moeten weten dat het maar een act was !
Eens binnen zat de sfeer er direct in, want het castingbureau had er de grootste lol in, omdat ik me zo had ingeleefd. Blijkbaar trok dit de aandacht van de aanwezige journalisten, want algauw moest ik poseren en kreeg ik een micro onder de neus geduwd voor een interview.
Ik genoot met volle teugen en zag hier en daar een verlangende blik van de anderen die ook o zo graag eens geïnterviewd wilden worden.
Zelfs tijdens de auditie ging de juffrouw van Radio2 mee naar binnen om het verloop vast te leggen.
Ik genoot nog meer. Het was een auditie waar je alles op gebied van improvisatie uit de kast moest halen.
Niet zo gemakkelijk, maar ik deed wat ik kon. Op een gegeven moment moest ik een liedje zingen (de improvisatie scène was een interview tussen een muziekjournalist en ik als hard-rocker)
Dus ging ik de Sepultura toer op met diepe harde keelklanken waardoor de trommelvliezen van de juffrouw van Radio 2 het bijna begaven.
De anderen aanwezig bij de auditie hadden er de grootste lol in. Of ik de rol heb of niet, weet ik niet maar deze casting was wel één van de meest amusante die ik heb meegedaan, tot hier toe !
Wat ook het verdict zal zijn, ik hou jullie op de hoogte !


20:19 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-12-05

Pech en nog eens pech

Gisteren was het die aflevering van SAM, ik had repetitie dus m'n vrouw ging kijken, maar meer dan dat je me zag zitten op de trein ging het niet, de moppen waren blijkbaar niet goed genoeg, tja. Net of die gast die daar rondliep de mensen te "ambeteren" zo leuk was !

Nog pech ivm de auditie voor KBC, "Je hebt een fantastische casting gedaan maar ze hebben voor iemand anders gekozen," Jaja het raakt stilaan een gewoonte. De reclames met de budgetten van betekenis gaan telkens aan m'n neus voorbij.
Ze verklaren wel dat ze normaal uitziende mensen nodig hebben, maar blijkbaar houden ze toch nog steeds meer van mensen die het schoonheidsideaal sterk benaderen.
Oké laat ik dan wel een mollige vent zijn met snor en ringbaardje, niet echt wat de reclamejongens aanzien als perfect profiel om de bevolking aan te spreken.
Ik zei het reeds geef mij maar een podium of een filmset, daar kijken ze tenminste naar je talent ! Het betaald beroerd maar geeft veel meer voldoening dan een reclamefilmpje waar er €1200 aan vast hangt.

Waarom ik het dan toch doe ? Simpel, puur voor het geld, dat is m'n enige drijfveer ! Het heeft niets te maken met een hoger doel, de verdere ontwikkeling van m'n talent, enkel en alleen de valuta telt in dit geval !

Zaterdag ga ik eens poolshoogte nemen bij een casting voor de film "Ex Drummer" van Herman Brusselman.
Voor de categorie "ruig volk" zijn er nog enkele bijrollen, ik ben eens benieuwd. Ik geef toe dat ik met wel amuseer tijdens het lezen van Brusselman z'n boeken, maar wat dit zal geven op het witte doek ???? Het taalgebruik op zich is in sommige passages vrij plat, wedden dat het een label krijgt "Kinderen Niet Toegelaten"
Met een open geest en flinke brok nieuwsgierigheid zal ik deelnemen, waarom niet !

08:47 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

12-12-05

Allemaal SAM

Wat een weekend ! het stond helemaal in het kader van m'n hobby ! Je zal ondertussen wel weten waarover het gaat !
Eerst vrijdag een auditie dan opnames, gevolgd door zaterdag de avondvoorstelling van onze productie en na een veel te korte nacht opnieuw een matinéé en soiréé van "Gekke Bompa's"
Gelukkig was m'n steun en toeverlaat alle voorstellingen bij me en zat ze ofwel in de zaal of achter scéne.
Het was enorm zwaar en ik durf zeggen dat ik wallen heb waar je vuilniszakken uit zou kunnen produceren !
Maar ik ben heel tevreden en ik moet zeggen dat het publiek tijdens de zondagvoorstellingen het meest aandachtige was tot nu toe, het was een waar toneelpubliek dat gewoon is om te gaan kijken, dus ook het meest kritische publiek.
Maar desalniettemin waren de reacties achteraf lovend, en dat is een flinke opsteker als je 3 uur het beste van jezelf staat te geven. En dat was naar mij mening afgelopen zondag, dat was voor mij het beste.
Zaterdag was in mijn ogen maar zozo, niet dat er fenomenaal geblunderd is maar gewoon een gevoel dat je hebt over je eigen prestatie.
Nu rest ons enkel de extra vertoning en dan zitten alle 7 voorstellingen er op.

Opnieuw was de nacht kort, maar dat onding dat wekker heet houdt daar totaal geen rekening mee want op het geijkte tijdstip van 5h30 stond het alweer m'n oren te molesteren.
Nog half slapend en op automatische piloot uit m'n bed gekomen om me alweer naar dat ding dat over de sporen dendert te begeven.
Gelukkig was het heel rustig en heb ik nog wat slaap kunnen inhalen, tot de treinbegeleider omriep dat er opnames bezig waren voor het tv-programma "SAM".
Ik ken dat programma eigenlijk niet, maar nieuwsgierig dat ik ben ging ik toch even kijken naar het bewuste rijtuig. De bedoeling was om het gezellig en luchtig te maken, zo werden de reizigers gevraagd om moppen te tappen. Velen hadden problemen met hun korte termijn geheugen want konden plots geen moppen meer bedenken. Of waren ze misschien te aangebrand of te racistisch voor publicatie voor de zender één, wie weet.
Toen Gunter Lamoot, (Comedy Cup-finalist) z'n micro onder mijn neus stak heb ik dan ook maar enkele mopjes verteld, of ze ooit op antenne zullen geraken weet ik niet, maar het was alvast een leuke manier om een maandagochtend en de nieuwe werkweek te beginnen.

Hard geeuwend slenter ik nu richting koffiemachine om dit lijf weer op dreef te krijgen, zal enkel maar lukken als ik mezelf aan een infuus met straffe koffie leg.08:51 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

10-12-05

Supergangster

Het was fantastisch om een alle remmen los te gooien en als een bloeddorstige, hevig adrenalinepompende stormram een nachtwinkel te overvallen !
Let wel dit was in het kader van een opname voor de VTM serie Zone Stad.
Met pistool in de hand en veel verbaal machtsvertoon als een drieste gangster de onfortuinlijke Turkse uitbater van de nachtwinkel te lijf gaan… raar om zeggen maar ik vond het supercalifradialisticexpialidosious !
Voelde me net terug een kind dat aan het spelen was !

De samenwerking met de 2 andere collega gangsters (Jamal en Filip) was vlot en we zaten qua speeltechniek op dezelfde golflengte. Altijd leuk om met mensen te werken die al wat camerawerk gedaan hebben, zo weet je al een beetje hoe en wat om het allemaal op een realistische manier in beeld kan laten brengen !
We hebben over enkele weken opnieuw opnames voor het vervolg van de bewuste scène.
De acteurs- en beeldregisseur waren heel tevreden en dat is leuk omdat die mensen toch gewon zijn om met profs te werken, wij als "amateur" zijn toch van een ander kaliber, maar hun verwachtingen werden ingelost en we kregen er felicitaties voor, a job well done !

Voor de opname had ik ook nog een casting te Sint Niklaas voor een spot van KBC, nu is het afwachten wat de regisseur beslist, want we komen uiteraard met meerderen voor dezelfde rol, afwachten dus. Voor mij was het alvast een meevaller omdat ik toch naar Antwerpen moest dus Sint Niklaas lag op m’n weg, 2 vliegen in 1 klap zeg maar !


14:17 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-12-05

Ritueel

Zoals ik reed vermelde kwam er al iets uit de bus bij Studio’s Amusement naar aanleiding van m’n auditie. Ik heb in december 2 draaidagen op de set van "Zonde Stad", in aflevering 38 zal ik te zien zijn als overvaller.
Over de inhoud van het script laat ik niets los, kwestie om geen pretbedervende info te verspreiden.
Ik kijk er alvast naar uit om m’n slechte kant naar boven te halen en me eens goed in te leven !

~

Wij staan dichtbij het zwaarste weekend van de voorstellingen, zaterdagavond een opvoering en zondag een namiddag en een avondvoorstelling, met tussen de 2 niet echt veel tijd.
Je ziet het zal een vermoeiend weekend worden, zaterdagavond komen er opnieuw een stel kennissen kijken, dus na de verjongingskuur (van 73 naar 36 jaar) zijn er de obligate natjes en droogjes ! Maar ik hou het altijd bij frisdrank, of thee ! Saai hé !

Nog even beschrijven hoe het er aan toegaat voor het doek opengaat, m’n "pré curtain call" ritueel.

18h15 met m’n achterste in de make-up stoel
18h35 kledij en attributen controleren en klaarleggen achter scène
18h45 Op m’n gemak m’n toneeloutfit aan trekken.
18h55 nog wat keuvelen met m’n vrouw en collega spelers (waarvan de meeste heel zenuwachtig zijn)
19h20 ik wens iedereen "dikke merde", laat de meute en het gekwebbel achter en ga in afzondering om m’n stem op te warmen en volledig te focussen door concentratie. Dat doe ik door helemaal alleen op het podium (als het doek gesloten is uiteraard) de rust op te zoeken.
Je voelt dat de zaal zich begint te vullen en dan komt de kriebel, het verlangen om te acteren.
20h00 het doek gaat open, de zaal wordt stil. Het lang verwachte moment is er !

Persoonlijk vind ik dit heel belangrijk en hecht er dan ook veel aandacht aan. Nu de meeste weten dit wel, ze komen ook eventjes op scène omdat het deel uitmaakt van hun persoonlijk ritueel, maar zijn ook op hun manier bezig met zich voor te bereiden.
Je hebt er die echt de zenuwen moeten door hun lijf voelen gieren, je hebt dan de eeuwige twijfelaars die denken dat ze het niet gaan kunnen, maar telkens toch weer een prachtprestatie neer zetten.
Maar je hebt er ook die de regels van de kunst aan hun laars lappen en quasi onvoorbereid het toneel opstappen en hierdoor vrijwel de mist in gaan of een black out krijgen.
Dit zorgt natuurlijk voor extra stress bij die speler en de medespelers die dan ook in de knoei komen te zitten. Dan is het je improvisatievermogen aanspreken om toch die persoon weer op het goede spoor te zetten.
Nee, ik ga hier geen bloemlezing houden over hoe goed ik ben en anderen al heb geholpen.

Maar het toont wel aan dat je verantwoordelijkheid moet opnemen en niet enkel beperken tot het leren van je eigen tekst maar ook weten waarover de scène gaat.
Zo is het ook al eens dat ik 2 zinnen verwisselde en dan zie je de twijfel bij de andere toeslaan, maar dan zet je dit recht en speelt je gewoon door.
Zo heeft m’n "kleindochter" mij ook al eens onopvallend een woord ingefluisterd omdat ik door één of andere reden het vervolg van de repliek vergat te geven. Soms zit net in dat deel net dat woord of "trigger" dat de tegenspeler nodig heeft om aan zijn repliek te beginnen.
Daarom dat ik ook vrijwel de volledige zin van de tegenspeler memoriseer zodat mocht hij z’n woorden verdraaien of iets vergeten er toch vlot doorgespeeld kan worden.
Iedereen heeft z’n eigen methodes en ik ga niet zeggen dat deze of die methode de beste is. Zoiets moet je zelf ondervinden maar vooral ook discipline en verantwoordelijkheidsgevoel hebben !


10:34 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-12-05

Update Studio Amusement

Hier zijn we terug, de tijd vlieg voorbij want we hadden alweer een voorstelling gisteren.
Opnieuw een succes, het publiek kan het naar waarde schatten, voor ons een echte opsteker.
Het is zelfs al zo ver gekomen dat we een extra voorstelling moeten geven ! Alle voorstellingen zijn reeds uitverkocht maar de vraag blijft, dus geven wij toe en breien een stukje bij !

De repetitie van afgelopen woensdag was echt hilarisch, we maakten er een parodie op en improviseerden dat het een lieve lust was, waarschijnlijk tot ergernis van de regisseur. Maar dat is een teken dat iedereen z’n rol goed beheerst dan komen deze "follietjes" naar boven of hoe je van een tragikomedie een heuse slapstick kan maken, gelukkig enkel maar niet voor publicatie vatbaar !

Een poos geleden had ik hier neergezet dat ik auditie heb gedaan bij Studio’s Amusement. Blijkbaar in de smaak gevallen want gisterenmiddag kreeg ik telefoon van Luk Dekoninck en volgende week vrijdag sta ik op de set van Zone Stad.
Alweer een ervaring erbij.

Het is wat kort en bondig maar de vermoeidheid staat me hier om de oren te slaan.
Nu ga ik nog wat relaxen om deze avond opnieuw de volle 100% te geven.
11:55 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |