22-03-06

Setverslag F.C. DK


Blauwe lucht, pril lentezonnetje, zingende vogeltjes, een idyllische setting voor een opnamedag op locatie.
Ware het niet dat het slechts 3°C was. De crew zat warm ingeduffeld alsof ze naar de Noordpool vertrokken, de acteurs daarentegen hadden een iets lichtere variant aan kleding aan.
Ik, in boxershort, had een scène met (Ellen Schoeters: actrice Thuis) m'n vermeende vrouw, zij een jong, geblondeerd slank dingetje gekleed in een niemendalletje, moest de deur openen, de achterliggende gedachte was dat dit koppel (wij dus) gestoord werd tijdens het "vermeende liefdesspel"
De scène bestond uit een aantal takes van verschillende cameraposities, waaronder Marijn Devalck (Boma), Ben Rottiers (Pol) steunkaarten kwamen verkopen ten voorde van F.C. De kampioenen.
Het geblondeerd wufte wichtje van 26 jaar stond daar aan de deur met slechts een paar vierkante decimeter stof die haar moest beschermen van de ijzige koude, prettig is anders maar ja, de show must go on.
Er had een gesprek en een verleidingspoging plaats van Boma dat abrupt werd verstoord met het verschijnen van een vlees geworden grizzly (ik dus) die Boma een antwoord voorzag met een kneukelsandwich.

Na elke take werden we onmiddellijk voorzien van fleecedekens om ons te verwarmen, daar stond iemand van de crew mee klaar. Alhoewel ik voorzien ben van een… euhm… gastronomisch laagje dat toch wat bescherming biedt tegen koude, had ik het toch ook behoorlijk fris. Ik kon de botten van de 26-jarige spring in het veld horen rammelen en de duidelijk zichtbare kenmerken van koude lieten niets aan de verbeelding over dat ze ei zo na aan het vervriezen was. Maar de takes werden naar behoren afgewerkt de indruk scheppend dat het een stralende lentedag was ! Dat was het eigenlijk ook, alleen de temperatuur stond nog op winterstand !

Het was een leuke dag en opnieuw nieuwe mensen leren kennen, Marijn Devalck is een toffe peer, ons gemeenschappelijk punt (de moto) gaf al vlug stof voor conversatie. Het mocht gerust iets langer duren want deze ploeg is een toffe hechte bende, een plezier om mee samen te werken, laat ons hopen dat er ooit nog een vervolg op mag komen.

Het zal hier waarschijnlijk vrij rustig worden, want momenteel staat er niets gepland, tenzij "The Last Inquisitors" in een stroomversnelling komt…

09:50 Gepost door Ik weet graag wat je er van denkt ! | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

koud Wanneer kunnen wij Balou in zijn boxershort bewonderen?

Geen griepje opgelopen?

Gepost door: Jo | 22-03-06

*** kunnen we je weer bewonderen op tv
maar dat zal voor het volgende seizoen pas zijn zeker
nog een fijne woensdag verder Balou
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-03-06

en wanneer wordt dat uitgezonden ... ??? dat wil ik zeker niet missen ... !
Ik geef je alvast wat 'warme' groetjes zodat al je' botten ' weer wat op temperatuur komen ... ;-)
liefs, Klaverke

Gepost door: klaverke | 22-03-06

°°° Laat je ons weten wanneer we moeten kijken?

Groetjes

Gepost door: emiel | 22-03-06

*** Goedemorgen en een fijne dag Knuffelbeer Balou, liefs Suus

Gepost door: Suus | 23-03-06

Ik ben geen fan van fc maar als jij op de buis komt wil ik wel eens piepen, dus warn me!
Groetjes, An*

Gepost door: An | 23-03-06

goede morgen grote knuffelber,
Ik kan me best inbeelden dat de crew van fc een hechte ploeg vormen. Alleszins, zo komen ze toch over en in interviews zijn ze steeds lovend voor elkaar... échte teamspirit dus. Ik hoop echt voor jou dat er een vervolg komt, al dan niet bij fc. Nieuwe contacten leggen is heel belangrijk hé balou. Ik heb je reeds verteld in welke series ik allemaal heb meegespeeld, en ook ik kon daar telkens weer ontzettend van genieten. Lieve groetjes mijn vriend en tot een volgend schrijven. Lucky

PS geniet van de verse, frisse en verkwikkende zeelucht. Eén dezer kom ik ook nog eens naar ons appartement aan zee, ik kijk daar telkens rijkhalzend naar uit ;o)

Gepost door: Lucky | 23-03-06

*** Gaaf zeg allemaal, laat je ons wel weten wanneer het uitgezonden wordt?? Want dat moet ik natuurlijk wel zien. Idd, al weer een jaartje geleden dat we als één van de eerste in Space Mountain : Mission 2 mochten!! Was heel gezellig toen. Hopelijk wordt het dit weekend met de opening van Buzz ook zo leuk, alleen jammer dat jullie er niet zijn!!
Liefs Daan

Gepost door: Danielle | 23-03-06

Ben benieuwd... Ben geen FCDK-kijker, maar die aflevering wil ik toch wel zien! Ondertussen nog niet verkouden? Je bent in ieder geval weer een bijzondere ervaring rijker.

Gepost door: Gebo | 23-03-06

Maaj,, ... Maaj,, die aflevring is ondertussen gweest hé? 'T was een goejke!.. X X Zoen.

Gepost door: Jasj. | 07-01-07

Maaj,, ... Maaj,, die aflevring is ondertussen gweest hé? 'T was een goejke!.. X X Zoen.

Gepost door: Jasj. | 07-01-07

De commentaren zijn gesloten.